Menu
Tablet menu

Американският посланик чувства духа на Банско в малък хотел

Посланикът на САЩ Ерик Рубин избра да отседне в малък хотел, за да почувства духа на Банско, а вечерите да посвети на джаз музиката и вкусната банска кухня.

На среща с кмета Георги Икономов сподели, че това е второто му посещение в Банско, като първото е било по повод ски ваканция през декември. Той разкри на кмета Икономов впечатленията си от града.

 „Освен близостта до природата, в Банско непрекъснато се провеждат събития, които са посещавани от високопоставени гости. Факт, който може само да ни радва”, заяви на срещата кметът Икономов. В потвърждение на думите му, американският посланик изтъкна, че Банско вероятно е сред малкото градове, освен столицата, които имат посещаемост от толкова високо ниво.

На срещата бяха засегнати въпроси за визовия режим в САЩ, както и привличането на външни инвестиции. Градоначалникът получи уверението на посланика, че ще съдейства за представянето на възможностите на Банско за инвестиции в хранително-вкусовата промишленост пред американската търговска камара.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Сбогом, Скаптопара

Сбогом, Скаптопара

Четвъртък, 14 Юни 2018

Търсене

Login or Register