Menu
Tablet menu

Невинна кола изтърпява наказание една година

Изтърпяваща наказание кола...вече една година в Благоевград. Колата е на наказателен паркинг. Там е от 5 октомври миналата година. Наказана е, според рестриктивните служби, че паркирала неправомерно.
 
Сезиран е съдът, той се е произнесъл, че колата е невинна, но все още си е на наказателния паркинг.
 
Eто как се чувства една година по-късно семейството на колегата от БНТ и БНР Силвия Домозетска. "Точно една година вече милата ни удобна семейна кола е на Наказателния паркинг, вдигната с "паяка" съвсем незаконосъобразно от "Паркинги и гаражи" на 5 октомври 2016г. Макар че спечелихме делото в Административния съд, продължаваме да сме си без кола, Общината обжалва във Върховен съд и ей така се изтърколи една година - люта зима, знойно лято, Ника проходи, колички, детски столчета, ей така мъкнем като шерпи...Една година Общината ни лишава от правото ни да си ползваме личната кола.
 
Общинско дружество, което би трябвало да има не репресивни функции спрямо гражданите и да ги рекетира, а такива дейности, които са в полза на гражданите...Извинете, че с този пост нарушавам някак си екзалтацията от Освобождението, днес 5 октомври е празничен ден за Благоевград! Разбира се, че се радвам, че се чувствате свободни и независими! Да, Сервантес казва "Свободата е на върха на копието", но не е ли време вместо копия да използваме като аргументи в желанието си да сме свободни уважението, толерантността, взаимността, емпатията, съпричастността!?!? Та си мисля в този знаков 5-ти октомври за свободата, за саможертвата на толкова много хора преди нас и се питам, а ние достойни ли сме за тази саможертва!?!
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register