Menu
Tablet menu

(снимки) Изживяхме вълшебството на танца с „АСТРА“ и „FANTASY”

Талантливите танцьори от Танцова формация „АСТРА“ с художествен ръководител Галя Златкова зарадваха своите почитатели и любителите на танцовото изкуство с блестящ концерт „ВЪЛШЕБСТВОТО НА ТАНЦА“. Концертът беше организиран съвместно с техните приятели от Република Сърбия – танцьорите от Културен център за изкуство „FANTASY”, гр. Власотинце и гр. Лесковац с ръководител Новица Джокич.
 
Един много динамичен концерт, с голямо разнообразие на танцови стилове и интересни хореографии се редуваха един след друг на сцената. Богатият и разнообразен репертоар, красивите костюми и перфектното изпълнение на танците от талантливите танцьори не позволиха на публиката да си поеме дъх.
Заедно със своите приятели от Сърбия, танцьорите успяха да изживеят вълшебството на танца на сцената и да накарат зрителите в препълнената зала да им повярват, защото всяко движение е
една дума, а те имаха какво са разкажат на многобройната публика. 
 
В концерта беше поканена да участва и нашумялата напоследък поп и джаз певица MINA, която поздрави всички танцьори с авторската си песен "Остава".
На финала домакините от ТФ "АСТРА" връчиха на своите гости от Сърбия поздравителен адрес, кошница с цветя и сувенири.
 
Те им пожелаха да продължат и занапред да изпълват сърцата на публиката с наслада и удовлетворение, аплодисментите на публиката да осмислят дните им и да ги зареждат с положителни емоции и радост!
След официалната церемония сцената беше превърната в своеобразен дансинг, на който излязоха всички участници в концерта и продължиха да танцуват и да се веселят под звуците на диско музика.
Оценете
(3 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register