Menu
Tablet menu

(снимки) Дядо Коледа донесе годежен пръстен в Петрич

Дядо Коледа пристигна на мотор в Петрич, неговите джуджета по същия атрактивен начин стъпиха на градския площад. Съдействие за реализирането на това пристигане оказа мотоклуб „Пророците”. След като поздрави присъстващите малчугани белобрадият старец даде и първия специален подарък – годежен пръстен за  Десислава Дачева от нейния приятел Кирил Ников, който е служител на звено „Общинска охрана” в Петрич.                                                                                                     

За посрещането на Дядо Коледа в Петрич се погрижиха десетки деца от Общински детски комплекс, НЧ „Братя Миладинови - 1914”, I ОУ „Кочо Мавродиев”, СУ „Никола Вапцаров”, III ОУ „Гоце Делчев”, I V ОУ „Христо Смирненски”, СУ „Антон Попов”. Кметът Димитър Бръчков поздрави присъстващите деца и родители с наближаващите празници и благодари за неповторимата атмосфера, която отново създават децата на Петрич със своите артистични изяви на сцената.

Нов декор на сцената, специален кът за снимка и писмо до Дядо Коледа, както и пресъздаване на Рождеството Христово са част от новата идейна композиция в центъра на Петрич за празничните дни. Хиляди лампички грейнаха на коледната елха на градския площад при сигнал даден от присъстващите деца. Весели празници и незабравими моменти пожелава ръководството на Община Петрич на всички жители!

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register