Menu
Tablet menu

Благодарни ли сме в Деня на думата "благодаря"?

На 11 януари отбелязваме Международния ден на думата „Благодаря”. Ден, в който можете да кажете нещо специално на някой специален за вас. Произходът на празника не се знае, но се смята, че е измислен от някой производител на поздравителни картички с цел генериране на повече печалби. Ако скоро не сте благодарили на близките си за това, което правят за вас и получавате от тях, днес официално може да го направите.

Не е нужно да има причина, за да благодарите на някого просто кажете „благодаря” на родители, семейство, приятели, близки, колеги, познати дори и непознати. Много от нас използват думата „благодаря” всеки ден, благодарим, когато пазаруваме в магазина, благодарим, когато сме доволни от обслужването, благодарим на този, който ни е направил място в автобуса, благодарим на десетки непознати хора всеки ден и също толкова благодарят и на нас.

И все пак не забравяйте, че не трябва да бъдем благодарни само днес, а всеки един ден. Ако се чудите как да изразите благодарността си по по-нестандартен начин, можете да изпратите благодарствена картичка на своите близки. Стотици потребители на социалната мрежа Facebook изразиха днес благодарността си към близки и приятели.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register