Menu
Tablet menu

Евродепутатът ни Андрей Новаков гушна първородна дъщеричка

Роди се Ема. Имам дъщеря. Ръцете ми празни били са досега. Това написа евродепутатът Андрей Новаков във Фейсбук. И заваляха десетки поздравления за здраве, да расте умна, щастлива и красива! Най-приказното и безгрижно детство, а на мама и тате много поводи за гордост! Да бъде благословена!

Един от малкото ергени в европейския парламент, нашият най-млад евродепутат Андрей Новаков мина под венчило на 28 май 2017 година. Врече се в любов, да изживее живота си с момичето на сърцето му, Татяна Мишева.

Церемонията води лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов, от чийто екип именно започва кариерата на Новаков. Гражданският брак благослови отец Дончо, венчавката бе в катедралния храм „Въведение Богородично“ в Благоевград.

Свидетели на съдбовното „да“ на Андрей Новаков и Татяна Мишева, освен най-близки, роднини и верни приятели на младоженците, бяха и приятели на младоженеца от европарламента, депутати, кметове.

Андрей Новаков е третият депутат в Европейския парламент, който изпращаме от Пирински регион. Втори евродепутат от региона, необвързан заминава за Брюксел и като висш политик намира любовта си и се бракосъчетава. Сякаш крак повлече Мария Габриел, Мария Неделчева от Хаджидимово, силното ни присъствие в европарламента от нежния пол, която стана еврокомисар и на нейно място застъпи Асем Адемов.

Честито, Андрей!

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Шампионът на Симитли на крачка от почетната стълбица в Гърция

Шампионът на Симитли на крачка…

Понеделник, 19 Февруари 2018

Кмет прескочи тъмната стая на конгреса на БФС

Кмет прескочи тъмната стая на…

Петък, 16 Февруари 2018

Търсене

Login or Register