Menu
Tablet menu

Евродепутатът ни Андрей Новаков гушна първородна дъщеричка

Роди се Ема. Имам дъщеря. Ръцете ми празни били са досега. Това написа евродепутатът Андрей Новаков във Фейсбук. И заваляха десетки поздравления за здраве, да расте умна, щастлива и красива! Най-приказното и безгрижно детство, а на мама и тате много поводи за гордост! Да бъде благословена!

Един от малкото ергени в европейския парламент, нашият най-млад евродепутат Андрей Новаков мина под венчило на 28 май 2017 година. Врече се в любов, да изживее живота си с момичето на сърцето му, Татяна Мишева.

Церемонията води лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов, от чийто екип именно започва кариерата на Новаков. Гражданският брак благослови отец Дончо, венчавката бе в катедралния храм „Въведение Богородично“ в Благоевград.

Свидетели на съдбовното „да“ на Андрей Новаков и Татяна Мишева, освен най-близки, роднини и верни приятели на младоженците, бяха и приятели на младоженеца от европарламента, депутати, кметове.

Андрей Новаков е третият депутат в Европейския парламент, който изпращаме от Пирински регион. Втори евродепутат от региона, необвързан заминава за Брюксел и като висш политик намира любовта си и се бракосъчетава. Сякаш крак повлече Мария Габриел, Мария Неделчева от Хаджидимово, силното ни присъствие в европарламента от нежния пол, която стана еврокомисар и на нейно място застъпи Асем Адемов.

Честито, Андрей!

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register