Menu
Tablet menu

ЗА АГЕНЦИЯ.БГ

АГЕНЦИЯ.БГ е първият регионален информационен сайт в Благоевград, създаден от екип от местни журналисти през 2008 година. АГЕНЦИЯ.БГ реализира новини, аналитични и коментарни репортажи, документални филми. Авторските материали са продукт на млад, но с опит екип. Защо се появихме???

ü  Защото има много, но са еднакви;

ü  Защото търсехме различен формат на новините и информационния поток в региона – с цветовете в ежедневието;

ü  За да казваме и показваме най-важното в снимки и видео, без да сме черногледи.

С партньорите си, в лицето на частни телевизионни канали (ПРО.БГ, ББТ, ТВ7) с национално покритие, през годините екипът ни изработва новини, аналитични и коментарни репортажи, документални филми.

АГЕНЦИЯ.БГ разполага със собствено професионално оборудване и опитен кадрови ресурс за изработка на телевизионни продукции.

АГЕНЦИЯ.БГ е и консултантска компания, профилирана в предоставянето на медийни и PR-услуги, изработка на рекламни видео- и аудиоклипове, рекламни материали - интегрирани консултантски услуги, които са ориентирани както към частния бизнес, така им към публичната администрация. Фирмата e регистрирана през 2005 година и е една от пазарно най-разпознаваеми в своята сфера компании в Югозападна България.

Основните консултантски дейности, които предоставяме са:

ü  Организиране на рекламни и PR-кампании;

ü  Разработване, реализация и подпомагане изпълнението на дейности по информация, публичност и реклама при управлението на проекти по програми, финансирани от инструменти на Европейския съюз;

ü  Организиране на семинари, конференции и други мероприятия.

При организирането на рекламна кампания сме с предимство, тъй като рекламните позиции (билбордове, светещи рекламни пана и рекламна площ в информационен сайт) клиентите ни получават на себестойностна цена без комисион за преотдаване/ пренаемане.

Нашата основна цел е да предоставяме висококачествени консултантски услуги, с които да допринесем за растежа, бизнес развитието и организационната устойчивост на нашите клиенти.

Основният ни подход при предлагането на проектни консултантски услуги се състои в разработването на уникални и иновативни идеи за изпълнение на дейности по информация и публичност (рекламни продукти и информационни спотове), чрез правилната интерпретацията на програмните изисквания съобразно спецификата в проектите, нуждите и политиката и философия на управление на нашите клиенти.

Проектният опит на АГЕНЦИЯ.БГ е широкоспектърен. През годините сме участвали в разработването, реализацията и управлението на редица проектни инициативи в по-голямата част инструменти на ЕС, приложими за България. Подпомогнали сме успешно редица бенефициенти- администрации, предприятия и сдружения със нестопанска цел в изпълнението на техните консултантски и инвестиционни проекти, в частта на дейности за информация, публичност и реклама. Сред клиентите на АГЕНЦИЯ.БГ до този момент са неправителствени организации, общински администрации, Областна администрация Благоевград, Американски университет в България, Югозападен университет и други.

 

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

         Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

073/592618

0885/456123

Оценете
(14 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Оскар за Банско от Кицбюел

Оскар за Банско от Кицбюел

Сряда, 22 Ноември 2017

(снимки) Калинки учат  хоро на празника на семейството

(снимки) Калинки учат хоро…

Вторник, 21 Ноември 2017

(снимки) Малък Пенчо възкръсна  за ЧРД на Славейков

(снимки) Малък Пенчо възкръсна …

Понеделник, 20 Ноември 2017

  • 1
  • 2
(снимки) Дами футболистки от Долно Осеново отвяха конкуренцията в областта

(снимки) Дами футболистки от Долно…

Четвъртък, 23 Ноември 2017

С ограничен ресурс Пирин ще гони максимума във Варна

С ограничен ресурс Пирин ще…

Сряда, 22 Ноември 2017

Търсене

Login or Register