Menu
Tablet menu

Гимнастика, стрелба, борба, хокей… повече спорт за лятото!

Повече спорт, без такса, за децата на Благоевград осигуряват спортните клубове и общината. Децата ще могат да спортуват… всичко и всеки ден. През юли и август, по утвърден график, децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.

В спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат тренировки по естетическа гимнастика, спортна гимнастика, самбо, лека атлетика, футбол, хокей на трева и борба. В зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да посещават тренировки по баскетбол. В Обсерваторията при парк „Ловен дом“ ще се провежда ориентиране и лека атлетика, а в Младежки дом- спортни танци. В сградата на бившия Младежки дом децата ще имат възможност да посещават и тренировки по естетическа гимнастика. Заниманията по спортна стрелба ще бъдат в стрелбището, което са намира на ул. „Антон Чехов“ №1, тренировките по художествена гимнастика ще се провеждат в обновения физкултурен салон на III ОУ „Димитър Талев“. Занимания по шахмат ще има в „Шах клуб Виктори“ на ул. „Тодор Александров“ №23, а в IV ОУ „Димчо Дебелянов“ ще има тренировки по баскетбол. Тенис на корт, учениците ще може да играят на кортовете на спортен комплекс на Американски университет, а във фитнес зала „Голдън джим“ ще се провеждат заниманията по канадска борба.

Учениците от всички училища на територията на община Благоевград ще могат напълно безплатно да посещават спортните занимания, към които имат интерес при отлични условия. Общината осигурява най-добрите условия за провеждане на заниманията, като материална база и лицензирани треньори.

ВИЖ програмата за спорта:

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Празнуват  Марин, Марина...

Празнуват Марин, Марина...

Вторник, 17 Юли 2018

Света Марина в Ракитна

Света Марина в Ракитна

Понеделник, 16 Юли 2018

  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register