Menu
Tablet menu

Естественият избор за хората в община Симитли е Стефан Апостолов

Стефан Апостолов е изборът и на жителите в село Полето. Те инициираха среща със Стефан, който е кандидат от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ. Срещнаха се с него за разговор, по теми, които са приоритет за населението в полето, а оказа се и съвпадат с идеите на Стефан Апостолов и смисъла на кандидатирането му за народен представител.

„Моето желание е всяко семейство да има шанс за свое дете, заявявам категорично, ще дарявам заплата си за семейства с репродуктивни проблеми. Мечтата на всяко семейство е да има поколение, деца, които да направят живота им смислен. По-социална политика от тази няма“, казва Стефан Апостолов. Негова е и идеята – от държавния бюджет да бъдат отпускани средства, чрез общините за финансиране на ин-витро процедури. Идеята му вече е вписана в приоритетите и управленската програма на партия ГЕРБ. За финансирането на ин-витро процедури за всяко семейство говори на срещи с хората и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че кандидатурата му за депутат е водена единствено и само от желанието да продължава развитието на община Симитли и жителите й.

„Ще бъда щастлив да мога да помагам на всеки от нашата община, от региона. Наистина искам да се чуе гласът на хората в парламента. Приятелите ми, познатите,  младите, пенсионерите, работещите, безработните… всички те го заслужават. Всички ние го заслужаваме. Защото всички имат думата на 26-ти март, а гласът от избора трябва да продължи да се чува и да се слуша и след изборите“. Така Стефан Апостолов вижда идеята и смисъла в изборите и избирането. Това го е мотивирало да поеме отговорност да бъде в кандидатската листа на партия ГЕРБ и да е народен представител от Симитли, Благоевградски избирателен район.

В подкрепа на Стефан Апостолов кметът на село Полето Иван Манчев, пръв сред равни, се обърна към местните в Полето: „По-нормално от това да искаме и да гласуваме, да подкрепим наш човек, няма. По-естествен избор за нас от село Полето, от община Симитли няма. Той е тук, с него ще можем да се видим, да говорим и след 26-ти март. Трябва да сме обединени и категорични в избора ни тази неделя“.

Стефан Апостолов е 22-ри в листата на партия ГЕРБ – с номер 11 в интегралната бюлетина. Правото да гласуваме и мажоритарно ни позволява да пренареждаме листата. Стефан Апостолов „отива“ начело в листата, ако гласуваме с номер 11 в ляво в квадратчетата за партия ГЕРБ и с 22 в кръгчето в дясната страна на бюлетината.  

След срещата в село Полето Стефан Апостолов бе част от представянето на кандидатската листа на партия ГЕРБ в Благоевград. На широкият форум присъстваха председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, водачът на листата в Благоевградски избирателен район Цветан Цветанов, всички кандидати на партията, кметове от областта, Манфред Вебер, председател на групата на ЕНП в Европейския парламент и Мария Габриел, евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП.

** Предизборна публикация 

Оценете
(1 глас)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
Различните поколения

Различните поколения

Понеделник, 11 Юни 2018

Търсене

Login or Register