Menu
Tablet menu

70+ % подкрепа за своя кандидат дава община Симитли в неделя

„Без значение е партията. Като депутат, независимо коя е партията, която идея е по-добрата - нея ще подкрепям при гласуване в парламента, за да може гласуваното да бъде в интерес на хората. Аз съм от гражданската квота. В партия ГЕРБ съм, защото те вярват на добрите идеи на силата на младостта. Вярвам и аз, след като вписаха идеята на един човек от гражданската квота, моята идея, в приоритетите си за управление през следващите години“, отбелязва Стефан Апостолов от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ.

Най-многолюдното село в симитлийска община поиска местен представител в парламента. „ Няма по-важно от това, че той е местен човек, винаги ще можем да да го намерим, среща не вярвам да откаже, депутатите са пратеници на народа, да помагат на народа, за нас най- правилният, най-логичният и разумен избор е Стефан Апостолов. Той е от тук, той ще си е тук, той е млад, а съвременна България има нужда от съвременно мислещи хора“, каза кметът на село Крупник Иванка Чакалска мотивира избора си, който е направила тя за себе си за вота в неделя. „Не го представям, защото той нужда от представяне няма“, уточни кметицата в началото на срещата, инициирана от местните със Стефан Апостолов преди парламентарния вот.

„Първо: не мога да обещавам това,което не мога да изпълня. Затова не говоря гръмки думи, не крещя и не се бия в гърдите, че ще ви дам пенсии, аз ще ви дам предприятия, че ще осигуря най- високо платената работа за всеки, на когото му се работи. За мен не е нормално да се обещават буквално глупости, когато хората са загубили надежди за най-ценоото, най-важното, най-истинското в живота – надежда за дете в семейството. Точно за това аз дадох идеята ин- витро процедурите да станат безплатни, ако ГЕРБ дойдат на власт. Това ще е най- голямата ни победа като община. Тъжно е деца да не се раждат, защото семействата нямат пари да направят опити с ин-витро процедури“, сподели смисъла му за присъствие в кандидат-депутатска листа и желанието му да получи доверие за място в парламента Стефан Апостолов.

Многото присъстващи се обединиха, че могат, трябва да покажат единомислие и тази неделя ктака, както избират кмет на община вече 13,14 години. Така да изберат и депутат от община Симитли.

Стефан Апостолов е 22-ри в листата на партия ГЕРБ – с номер 11 в интегралната бюлетина. Правото да гласуваме и мажоритарно ни позволява да пренареждаме листата. Стефан Апостолов „отива“ начело в листата, ако гласуваме с номер 11 в ляво в квадратчетата за партия ГЕРБ и с 22 в кръгчето в дясната страна на бюлетината.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
Различните поколения

Различните поколения

Понеделник, 11 Юни 2018

Търсене

Login or Register