Menu
Tablet menu

Лектор от Кеймбридж окуражи студенти

Директорът на Кеймбриджкия институт за обучение по супервизия – Антеа Милър бе гост на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Тя изнесе лекция на тема "Окуражаваща супервизия" пред студенти, докторанти, преподаватели и гости. 
Антеа Милър разясни пред аудиторията същността, задачите и функциите на супервизията. Срещата бе съпроводена от демонстрация, в която студенти и преподаватели влязоха в ролята на клиент, психотерапевт и супервайзър, за да представят модела на седемте перспективи. 
 
MilyrАнтеа Милър e директор на Кеймбриджкия институт за обучение по супервизия, член на Британската асоциация за консултиране и психотерапия, вицепрезидент на Британското адлерианско общество, преподавател към ИКАСИ (Международен комитет на адлерианските летни училища и институти). 
Лекцията беше организирана по покана от Българското общество по индивидуална психология "Алфред Адлер" (с членове в ЮЗУ "Неофит Рилски" и Тракийския университет), както и от Лабораторния комплекс по психология към Катедрата по психология на ЮЗУ "Неофит Рилски".
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register