Menu
Tablet menu

Дядо Коледа лети с шейна до Картала

С весело Коледно парти за деца ски-център „Картала“ ще открие зимен сезон 2017-2018. Началото ще бъде поставено на 25 декември от 11.00 часа с Детско коледно парти. Инициативата се организира за втора поредна година. И тази година официални гости ще бъдат самия Дядо Коледа, придружен от Снежанка, които ще пристигнат с шейна. Специално за малките жители и гости на Благоевград, весели песни ще пуска DJ. Няма да липсват и лакомствата. 
 
За зимния сезон 2017-2018 ще работят детски влек и влек тип „паничка”,който обслужва 2/3 от голямата писта. Екипът на ски-центъра е определил максимално атрактивни цени на ски картите. Ски гардеробът, ски училището, хотелската част и заведенията ще функционират както обикновено. 
През настоящия зимен сезон кабинковият лифт няма да работи поради планов ремонт,който ще продължи приблизително 6 месеца. Това се налага поради изисквания и предписания от съответните институции. Ски-център „Картала“ се извинява за неудобството на любителите на зимните спортове, но сигурността и здравето на гражданите са най-важни,както и спазването на законовите изисквания за безопасна експлоатация.
 
Местност "Картала" е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км. източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания. Ски центърът е открит през 2009 г. и предлага отлични условия за всички скиори и сноубордисти - привлекателни ски писти, оборудван ски гардероб, както и ски училище за начинаещи и напреднали.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register