Menu
Tablet menu

Наплив на столичани за електронни изпити в ЮЗУ

Първата кандидат-студентка, която подаде документи още в първия ден на кандидатстудентската кампания за 2018 г., е Даниела Манасиева от София. Тя се яви на електронен изпит по български език, а желанието й е да се обучава в специалност „Начална училищна педагогика и чужд език“. Вторият кандидат, който подаде документи за електронен изпит е Росица Кузманова от София, която иска да изучава „Финанси“.

Желаещите да се обучават в Югозападния университет могат да се явят на електронни изпити всеки работен петък до 15 юни и всеки ден от 18 юни до 5 юли. Изпитите се провеждат от 11:00 ч. и 14:00 ч.

За да се явят на електронен изпит, кандидат-студентите е необходимо да представят заявление по образец и квитанция за платена такса за конкурсен изпит. Заплащането на таксите става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Освен на електронни изпити кандидат-студентите могат да се явят и на тестовите конкурсни изпити, които ще се проведат през месеците март, април и юни. Сроковете за подаване на документи за първата предварителна изпитна сесия са от 12 до 22 март 2018 г.

Подробна информация и пълния график за кандидатстудентските изпити кандидат-студентите ще открият на официалния сайт на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – www.swu.bg .

Оценете
(1 глас)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Шампионът на Симитли на крачка от почетната стълбица в Гърция

Шампионът на Симитли на крачка…

Понеделник, 19 Февруари 2018

Кмет прескочи тъмната стая на конгреса на БФС

Кмет прескочи тъмната стая на…

Петък, 16 Февруари 2018

Търсене

Login or Register