Menu
Tablet menu

Мениджър от Discovery Network се среща с бъдещи студенти на Американския

Българин, който работи в BBC, ще се срещне с бъдещите студенти в  Деня на отворените врати.

Какви подходи използват преподавателите по маркетинг, журналистика, счетоводство, компютърни науки и философия в Американския университет в България? Това ще могат да разберат лично посетителите в Деня на отворените врати на 10 февруари, тази събота. Лектори по различните дисциплини от 5 държави ще говорят пред младежи и техните родители, които се интересуват от кандидатстването и нивото на образование в АУБ. Лекциите ще са на английски, който е работният език в университета, а самите лектори са от България, Великобритания, Италия, Ирландия и САЩ.

Денят на отворените врати ще трае почти цял ден, като включва и други среща с интересни хора, завършили университета. Тази година сред имената са българинът Явор Атанасов, който работи в британския медиен гигант BBC като софтуерен инженер, и сърбинът Иван Иванов, Маркетинг мениджър за Централна и Източна Европа на Discovery Network.

Следва организиран тур из целия кампус на университета, включително модерната театрална зала и библиотеката, където се пазят редки исторически предмети, които не могат да се видят обикновено в България. Сред тях са една бройка от рядка библия, печатана на оригиналната преса на Гутенберг през 1978 година и оригинален брой на сп. Рийдърс Дайджест от годината на създаване на списанието – 1920 г.

Всички заинтересовани посетители могат да посетят кампуса в Благоевград и да усетят специфичната атмосфера на живота в АУБ. Дни на отворените врати се правят там два пъти годишно.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Празнуват  Марин, Марина...

Празнуват Марин, Марина...

Вторник, 17 Юли 2018

Света Марина в Ракитна

Света Марина в Ракитна

Понеделник, 16 Юли 2018

  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register