Menu
Tablet menu

А и Б от театър до компютър за ученици отвсякъде

Американският университет дава първи насоки за ученици, когато излязат от училище. Гимназисти от над 10 страни, две седмици ще учат бизнес, журналистика и творческо писане, компютърни умения, театър, лидерство, комуникационни умения и кариерно ориентиране. Домакин на школата е Американският университет в Благоевград. Традицият летен лагер на Американския университет в България продължава до 14 юли. В него участват над 100 ученици от повече от 10 страни, сред които България, Грузия, Испания, Казахстан, Русия, Украйна, Франция, САЩ, Молдова и Черна гора. С пълна стипендия в лагера се включи победителят от националното състезание по творческо писане.

Обучението се провежда изцяло на английски език. Програмата предлага 7 образователни курса, от които всеки участник може да избере два. Те са бизнес, журналистика и творческо писане, компютърни умения, театър, лидерство, комуникационни умения и кариерно ориентиране. След приключването на лятната програма всички ученици получават от АУБ сертификати за участие в нея.

Освен ежедневните образователни курсове и извънучебни дейности, учениците ще покажат своите певчески заложби на „Вечер на караокето“. Сред плануваните дейности са „Вечер на киното“, включване в доброволчески дейности и „Международна вечер“.

Ежегодното събитие успешно съчетава полезното с приятното – получаването на знания в мултикултурна среда, създаване на приятелства, дискусии в неформална среда и богат избор от спортни дейности, като тенис, баскетбол, волейбол, пилатес, фитнес, кикбол, зумба и други. В програмата са включени кино прожекции, групови игри и състезания, занимания по изкуство, кулинария, фотография и много други. За почивните дни са предвидени екскурзии до места с голямо културно и историческо значение в България.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Празнуват  Марин, Марина...

Празнуват Марин, Марина...

Вторник, 17 Юли 2018

Света Марина в Ракитна

Света Марина в Ракитна

Понеделник, 16 Юли 2018

  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register