Menu
Tablet menu

(снимки) 24-ма зрелостници от гимназията в Симитли получиха дипломите си, двама отличници

Средно Училище „Св.Св.Кирил и Методий“ в Симитли връчи дипломите за средно образование на 24 зрелостници. В стилна церемония кметът на Община Симитли Апостол Апостолов и класният ръководител на дванадесетокласниците Виолета Ставрева връчиха дипломите на завършилите.

Родители, учители, приятели и гости от общинска администрация бяха гости на церемонията.

Двамата отличници на випуска Вилимир Александров и Венелина Серафимова получиха освен дипломите си за завършено средно образование и почетни плакети на община Симитли, които да им напомнят за деня на дипломирането.

Изключително развълнувана госпожа Ставрева пожела на своите зрелостници да продължават да растат все така отговорни, да създадат семейства и да отгледат много здрави деца. Никога да не се предават и да не спират да се уважават.

Специални пожелания към завършващите поднесе и кметът на Община Симитли Апостол Апостолов: „Живейте, учете, ходете по целия свят и където пожелаете, но рано или късно се върнете. Човек си тежи на мястото и винаги се връща към корените. Аз и моят екип категорично заявяваме, че винаги можете да разчитате на нас за каквото и да Ви се наложи. На добър час“, бяха част от думите на градоначалника.

Благодарности за доброто отношение, за доброто сътрудничество между училище и община, за всички години съвместно уважение, отправи Ставрева към кмета Апостолов. След церемонията коктейл, подготвен от администрацията на кмета на общината Апостолов бе изненадата за вече бившите ученици, потеглящи по своя път.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register