Menu
Tablet menu

(снимки) С пушета украсиха Дървото на желанията

„Булевардът на елхите“ грабна сърцата на жители и гости на Разлог. В инициативата се включиха институции, сдружения, фирми, неправителствени организации, училища от Разлог и района, които украсиха своя елха. Булевардът е позициониран в Централния градски парк, около водната алея. 
 
Тази година се включиха и младежи от Испания, Италия, Германия и Португалия, които изпълняват своята европейска доброволческа служба в Разлог в рамките на проекти „Summer Youth Academy” и “Media 4 You(th)”, финансирани по програма „Еразъм +”. Те украсиха „Дървото на желанията“, като вместо играчки, на клоните бяха окачени стъклени съдове с пожелания, пушета-  цветни топки от вълнени конци и други автентични предмети, олицетворяващи бита на хората от Разложкия край. 
 
Освен „Булевардът на елхите“ 2017г., доброволците от Сдружение МИС ще проведат благотворителна кампания „Една играчка, хиляда усмивки“ за събиране на детски играчки. Кампанията ще се проведе от 11 до 14 декември, до алеята с елхите, а събраните играчки ще бъдат дарени седмица преди Коледа на децата от „Център за настаняване от семеен тип за деца“, гр. Разлог и детското отделение на МБАЛ-Разлог.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register