Menu
Tablet menu

Войводите срещу сборище на лесбо-гей-би- транс сексуални в Благоевград

От ВМРО – Благоевград се разгневиха и изпратиха писмо до кмета Атанас Камбитов срещу сбирка на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация. Войводите смятат, че тази  антиобществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми и искат от кмета да забрани това мероприятие като вредно и опасно.
 
„ВМРО винаги е била стожер на българщината и радетел на християнските ни ценности и  добродетели.
 В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на    (лесбо- гей- би- транс сексуални лица). Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т.н. „ЛГБТ“.
 
ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.
 
Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази  антиобществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.
 
Вследствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.
В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани“, казват   Атанас Стоянов –  зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в 44-о Народно събрание и Станимир Радулов -  председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД Благоевград. 
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Шампионът на Симитли на крачка от почетната стълбица в Гърция

Шампионът на Симитли на крачка…

Понеделник, 19 Февруари 2018

Кмет прескочи тъмната стая на конгреса на БФС

Кмет прескочи тъмната стая на…

Петък, 16 Февруари 2018

Търсене

Login or Register