Menu
Tablet menu

Войводите срещу сборище на лесбо-гей-би- транс сексуални в Благоевград

От ВМРО – Благоевград се разгневиха и изпратиха писмо до кмета Атанас Камбитов срещу сбирка на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация. Войводите смятат, че тази  антиобществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми и искат от кмета да забрани това мероприятие като вредно и опасно.
 
„ВМРО винаги е била стожер на българщината и радетел на християнските ни ценности и  добродетели.
 В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на    (лесбо- гей- би- транс сексуални лица). Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т.н. „ЛГБТ“.
 
ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.
 
Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази  антиобществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.
 
Вследствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.
В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани“, казват   Атанас Стоянов –  зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в 44-о Народно събрание и Станимир Радулов -  председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД Благоевград. 
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register