Menu
Tablet menu

За паралиите ли са рекламите?

Рекламата продава! Даже и дребният и среден бизнес вече осъзна и припозна рекламата като инвестиция. Или поне така трябва да бъде.

Рекламата продава. Но… за да се продаде нещо, разбира се трябва да има отсрещна страна, която да плати цената и да купи. Ще я купи, ако има пари. А и да има шари – пак не е сигурна покупката… общо взето и за търговията, рекламата и продажбите – и за това учене си трябва.

Рекламата продава. Така ли е било винаги? Намираме откровенията в една фотоанкета в един вестник, стар, от началото на 90-тте години. Тогава, в началото на новия режим и рекламата беше нещо почти ново. А пък новите, непознати неща… те бяха навсякъде. Навлизаха отвсякъде, навсякъде. А кой ги купуваше?? „За това си има паралии хора, с възможности“ – отсичат пенсионерите. „Да! Особено ако рекламата е оригинална…“ – отсича кокетка на ръководен пост в службата. Други купували от любопитство, трети ей така, защото се подлъгвали…. ТОЧНО както е и днес…. Ако си признаете! Отиваме в хипермаркета за нещо от рекламата, защото е на промоция, и купуваме още куп други неща, в повечето случаи не от необходимост, ей така, защото сме се подлъгали. Нали?? Затова четем старите вестници. Защото са любопитни приликите и разликите във времената и нравите ни.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register