Menu
Tablet menu

Спортна безплатна ваканция за благоевградските ученици

Община Благоевград и спортните клубове организират безплатни спортни занимания за учениците през лятната ваканция. Заниманията стартираха  през месец юни и ще продължат до края на месец август. 
В инициативата влизат различни видове спортове, като плуване, плуване- триатлон,  футбол, ориентиране и лека атлетика, тенис на корт, акробатика, баскетбол, шахмат, художествена гимнастика, спортна стрелба, аеробика, кик бокс, канадска борба, бокс, спортна гимнастика, самбо, ММА и бразилско Жиу Житцу. 
 
Тренировките на съответния спорт ще се провеждат в помещенията ползвани от спортните клубове. В спортен комплекс „Пирин“ ще се водят заниманията по акробатика, Кик бокс, спортна гимнастика, лека атлетика, футбол и самбо, а плуване- триатлон и плуване в закрития басейн в кв. „Еленово“. 
В летните спортни занимания 2017 година участие могат да вземат всички ученици от 1 клас до 12 клас. Не е необходимо предварително записване на желаещите. Всеки, който има интерес към спорта ще има възможност да тренира с лицензирани треньори и професионалисти, напълно безплатно. 
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register