Menu
Tablet menu

(снимки) Отец Петър благослови „орлетата” за лятната подготовка

Отборът на ОФК Пирин Благоевград започна лятната си подготовка с традиционен водосвет за здраве и успехи. Отец Петър благослови футболисти, треньори, ръководство и фенове и им пожела успехи през новия футболен сезон. След като отвориха бутилките със шампанско, състезателите направиха първа тренировка на стадион „Христо Ботев”. От групата на трениращите липсваха напусналите Тони Тасев, Рос Дженкинс, Орлин Старокин и получилите повече почивка Иван Цветков, Аймен Суда и Александър Башлиев. Първите трима официално вече не са футболисти на Пирин.

Играещият помощник треньор Иван Цветков ще се включи направо за лагера в Банско, Аймен Суда ще пристигне от Франция в края на седмицата, а Башлиев се възстановява след лагера с националния отбор на България и ще поднови тренировки в петък. За сега сигурно ново попълнение е Божидар Васев, а на проби са Бобан Георгиев от Брегалница Щип и Анди Рения от Левски Карлово. Божидар Васев идва от Славия, а преди това игра за Ботев Пловдив. Рения е албанец с гръцки паспорт и е юноша на Арис Солун. Македонският футболист пък играе като нападател и също ще остане на проби.

Програмата за лятната подготовка вече е готова. До 25 юни отборът ще се готви в Благоевград, като на 24 ще изиграе първата си контрола със Струмска слава. От 26 юни започва подготвителният лагер в Банско, където орлетата ще изиграят 4 контроли. На 7 юли отборът се прибира в Благоевград.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Ските – спорт без граници

Ските – спорт без граници

Неделя, 10 Декември 2017

Министър Кралев в Благоевград: До 14 спортисти се хващат с допинг

Министър Кралев в Благоевград: До…

Четвъртък, 07 Декември 2017

Търсене

Login or Register