Menu
Tablet menu

(снимки) Подсигуриха до май бюджета на орлетата

С водосвет за здраве и успехи стартира подготовката на ОФК „Пирин”.  

 „Футболистите могат да тренират спокойно и да се фокусират върху двубоите, които предстоят. До месец май бюджетът е осигурен . Дай Боже да бъде един успешен сезон! Задачата е една – да останат в „А“ група“. Община Благоевград трудно може да издържа отбора, знаете, че бюджетът е около 2,5 млн. лева, без стратегически спонсори няма как да се справим. И в момента търсим такива. В края на януари приемаме и общинския бюджет, там също има заложени средства.

От финансова страна, спрямо това, което е договорено с ръководството, няма проблем. Доста скъпоплатени футболисти напуснаха, което ще позволи да оптимизираме разходите“ каза д-р Камбитов, като им пожела победи. Той поясни, че отборът ще разчита на надеждите от школата на „Пирин“

По време на старта, бе отслужен и. По време на старта на подготовката присъстваха още ръководството на ОФК „Пирин“, представители на бизнеса, фенове на благоевградския тим.

На 9 и 10 януари футболистите на ОФК „Пирин“ ще преминат не преминат медицински прегледи и изследвания. Подготовката ще премине на два етапа – първи в Благоевград и втори в Турция. 

Оценете
(1 глас)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Празнуват  Марин, Марина...

Празнуват Марин, Марина...

Вторник, 17 Юли 2018

Света Марина в Ракитна

Света Марина в Ракитна

Понеделник, 16 Юли 2018

  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register