Menu
Tablet menu

Септември с лоша контрола

Симитличани загубиха пробата с Локо София. Мачът бе на стадион „Септември“ в Симитли, домакините в приятелската среща играха на доста ниско ниво в сравнение с контролата си в сряда.

Старши треньорът на Септември (Симитли)- Спас Стоименов вкара в игра почти всичкия си актив от играчи, с които разполага, като в проверката не се включиха основните Хазуров, Домозетскии и  вратарят Илиян Узунов. През първото полувреме футболистите на Септември (Симитли) достигаха до вратат на противника, но без резултат.Добро включване направи вратарят Васил Христов, който спаси дузпа, която бе отсъдена за  гостите в 40-тата минута.

Веднага след почивката в игра влязоха Методи Илиев и Ивайло Иванов.

През втората част умората в момчетата на Стоименов се усещаше много, което им докара и много глупави грешки на терена. 55-та минута Локомотив се възползва от грешка на симитличани и отбеляза за 0:1. 78-та минута, последва и вторият гол на гостите, а 82-та минута те вкараха и за класическото 3:0. До края на мачът Септември не успя да промени резултата. След края на срещата треньорът Спас Стоименов бе видимо разочарован от играта на своя отбор.

„Не съм доволен от представянето на отборът ни, може би имаше умора от мача, който играхме в сряда с Ихтиман. Не бяхме свежи, изглеждахме много тежки  на терена.  Допуснахме елементарни грешки в защита. Не обичам да казвам имена, но като изключим Евгени Тунтев на терена днес, никой не се представи както трябва. Бяхме под нивото, което искаме да играем в бъдеще, разочарован съм“- коментира Стоименов

Стартов състав Септември (Симитли): Васил Христов, Боби Божинов, Йоан Петров, Анатоли Лулейски, Асен Топузов, Евгени Тунтев, Борислав Вакадинов, Илиян Христов, Ибрахим Алим, Тихомир Костурков, Васил Божинов

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register