Menu
Tablet menu

Дамско рали на високи токчета

След петгодишно прекъсване Община Благоевград и Автомобилен спортен клуб „Диамо” възраждат традиционното състезание „Дамско рали”, посветено на дамите в най-женския месец от годината – март.
Автомобилното шоу ще се проведе на 18 март на площад „Македония” от 10,00 часа. Този път то ще премине под мотото „Дамско рали на високи токчета”. Високите токчета, разбира се, не са задължителни. Задължителни обаче са шофьорска книжка и технически изправен автомобил за всички жени, които пожелаят да демонстрират майсторско управление.
 
Записването е до 14 март на телефон 0899 50 60 65. Участие могат да вземат всички дами, които обичат да шофират, без възрастови ограничeния. Очаква се за автомобилната надпревара да пристигнат участници от цялата страна, както и от съседните държави Гърция и Македония. 
Община Благоевград и Автомобилен спортен клуб „Диамо” са подготвили купи, грамоти и много награди за победителите. Не се изисква такса за участие. 
 
„Дамско рали на високи токчета” ще разчупи стереотипите и ще докаже, че дамите зад волана са също толкова добри шофьори, колкото и мъжете. 
Състезателнитe екипажи ще се състоят от пилот и навигатор. Те ще бъдат разделени в два класа според кубатуратата на двигателя на автомобилите. Екипажите ще демонстрират майсторско управление в три етапа по приложени схеми. 
Възроденото автомобилно шоу обещава атрактивни демонстрации и добро настроение. Дамското рали е подкрепено и от Българската федерация по автомобилен спорт.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
Кога и къде на Мечи крос?

Кога и къде на Мечи…

Неделя, 15 Юли 2018

Мондиал при кмета – мъжете с власт в Симитли си мерят таланта с бутонки

Мондиал при кмета – мъжете…

Четвъртък, 12 Юли 2018

Търсене

Login or Register