Menu
Tablet menu

Голямото "благодаря" от Пирин за съдията

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изказва искрените си благодарности на съдийската бригада в мача реванш от плейаута за класиране на бараж за място в Първа Лига. Припомняме, че отборът на Пирин изненадващо загуби от Витоша в реванш за оставане в Първа лига.

Съставът от Бистрица ще играе още един бараж за мястото си в елита, след като спечели неочаквано визитата си с 2:1.

След първия мач преди няколко дни "орлетата" бяха фаворит. Те победиха с 1:0 като гост абсолютния аутсайдер в Първа лига този сезон. Днес "тигрите" на Костадин Ангелов обаче постигнаха знаменита победа, пращайки съперника си във Втора лига.След края на срещата в Благоевград съдиите бяха изведени от терена с полиция, налитаха им представители на "Пирин".

Причина за това бе явната грешка, която допусна главният рефер Станислав Тодоров в 63-тата минута. Нападателят на "Витоша" Григор Долапчиев получи топката при явно положение на засада, а страничният арбитър откъм главната трибуна вдигна флага си.

Всички спряха да играят. Сигнал от Тодоров обаче не последва, Долапчиев успя да реагира първи, направи няколко крачки и направи 2:0.

„Благодарим Ви г-н Тодоров, най –вече на вас, за това, че имахте смелостта да определите съдбите на десетки футболисти, служители на клуба, и най-вече за това, че оставихте дълбока следа в сърцата и душите на верните привърженици на ОФК Пирин.

Благодарим Ви за безсънната нощ, за сълзите в очите на възрастни мъже, деца и жени.

Благодарим Ви, че показахте как с едно решение доказахте теорията на Едуард Лоренц за Ефекта на пеперудата.

Благодарим на всички съдийски бригади от Елита. За дузпата в София срещу Левски, за отменения гол във Варна, за дузпата в Бистрица, за още и още.

Благодарим Ви, че показахте на 250 деца от школата на ОФК Пирин, че не всичко зависи от тях, усърдието им в тренировките и спортната дисциплина.

Благодарим Ви, че ги мотивирахте да преследват мечтите си – да станат професионални футболисти, и всичко да зависи от тях на терена. Или пък, да станат рефери?

Благодарим Ви и до нови срещи по футболните терени. Дали?“, пишат от пресцентъра на Пирин.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register