Menu
Tablet menu

Пиринци емигрират в македонската лига??

Молим македонския футболен съюз да приеме Пирин Благоевград да играе….някъде. Феновете на Пирин Благоевград изпратиха молба до Футбалска федерациjа на Македониjа (ФФМ).

В написаното феновете на благоевградския футбол се жалят от съдийските репресии и унижението, на което според тях е подложен любимия на Благоевград отбор. Иронично или не, настояват от следващия сезон Пирин да играе в Македонското първенство. Ето пълния текст на молбата:

Молба до

Футбалска федерациjа на Македониjа (ФФМ)

Уважаеми ръководители на македонския футбол,
ние привържениците на ФК Пирин Благоевград, най-настоятелно Ви молим да приемете ФК Пирин Благоевград да започне участие през следващия сезон в македонското футболно първенство. Без значение в коя футболна лига на ФФМ.
През последните 20 години отборът на Пирин е подложен умишлено на всякакъв вид репресии от БФС, ФК Пирин два пъти беше изхвърлен от Първа лига на България през 2005 и 2011 година, а този сезон чрез “помощта” на съдийството бе унижен най-долно и подло от Българския футболен съюз.


Морал, чест, достойнство, борба и правда, идеали на ФК Пирин и неговите привърженици завещани от нашият велик герой Гоце Делчев, бяха потъпкани най- арогантно и безцеремонно от БФС.

Официално ви молим да приемете ФК Пирин Благоевград в Футбалска федерациjа на Македониjа (ФФМ)

От фен-клуб Green Eagles и фен-клуб Pirin SS и от всички привърженици на Пирин

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register