Menu
Tablet menu

Малчугани надвиха татковци и майки

Голям празник за деца и родители сътвориха ДСК „Малки шампиони“. Футболна среща с много емоции, забавни моменти, феърплей, смях и веселие разнообрази ваканцията на малките шампиони от Симитли. Дербито се разигра на перфектното изкуствено игрище на стадион “Септември“ в Симитли, а малчуганите от набор 2008/2009/2010 победиха с дузпи татковци и майки.

Ентусиазирани, децата бяха готови за победа на всяка цена и се раздаваха в оспорвана битка срещу родителите. Много родители, активно също се включиха, за да покажат на децата си , че спортът е важен. Майките не отстъпиха по нищо на бащите на терена, като отбелязваха за резултата на големите. През първата част родителите поведоха, но децата не се дадоха никак и дори поведоха до края на първата част с 5:3.

В редовното време при равен резултат 8:8 завърши дербито деца срещу родители, но на дузпите децата се оказаха по- добрите голаджии и победиха с 12:11. С невероятна радост и усмивки всички направиха обща снимка и се зарекоха тази добра практика да стане традиция в бъдеще.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Празнуват  Марин, Марина...

Празнуват Марин, Марина...

Вторник, 17 Юли 2018

Света Марина в Ракитна

Света Марина в Ракитна

Понеделник, 16 Юли 2018

  • 1
  • 2

Търсене

Login or Register