Menu
Tablet menu

(снимки) Юбилей събра големите и малките шампиони на Симитли

Плеяда от местни футболисти играха мач с малките шампиони в Симитли за петия рожден ден на спортен клуб „Малки шампиони”. Специално, за да направят голям футболен празник за децата на терена бяха Юлиян Попев, Тодор Траянов, Радослав Кирилов, Радослав Бачев, Антон Бачев, Димитър Атанасовски, Методи Илиев, Даниел Гогов и Кристиян Михайлов, които направиха зрелищни срещи между отборите на „Малки шампиони“ и големите шампиони.
 
Естествено победител в срещите бяха малките, които не спираха да се раздават на терена. За децата от клуба и гостите дошли на партито имаше и голяма торта.
Тържеството за рождения ден се състоя в спортната зала на стадион „Септември“ в Симитли. Участниците от клуба показаха уменията си на гостите, дошли да празнуват с тях. Малките гимнастички показаха уменията си също, като откриха големия празник на децата.
 
И футболистите от клуба не пропуснаха да покажат спортните си умения. Неизменно до децата беше Бранимир Митов от Драматичен театър „Проф.Енчо Халачев“, който беше основен играч в отбора на големите и водеше празника.
 
Поздравления за рождения ден децата получиха и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, както и от директорите на училищата в Симитли и Долно Осеново. Треньорът на най- малките шампиони на Симитли Георги Стоянов пожела на всички следващата година да бъдат още повече и да не спират да тренират най-любимата игра. Грамоти за участие и много старание бяха раздадени на всички деца в клуба, както и календари за новата година.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Лебедово езеро…

Лебедово езеро…

Събота, 21 Юли 2018

Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Търсене

Login or Register