Menu
Tablet menu

Пиринско с безрезервна подкрепа за Боби Михайлов

Най-футболният български регион посрещна президента на БФС Борислав Михайлов в навечерието на изборния конгрес. Несъмнени в преизбирането на Михайлов за президент на футболния съюз, кметове, председатели на футболни клубове, спортни деятели от региона обсъдиха проблеми и казуси в света на спорта и футбола, които чакат решение. Коментираха теми, които заслужават внимание в работата на управление на българския футбол.
 
Община Симитли и кметът Апостол Апостолов домакинстваха срещата на Борислав Михайлов със спортните хора, делегати с право на глас на конгреса на БФС. Четиридесет и двамата делегати без колебание дадоха дума за подкрепа на Борислав Михайлов в избора на конгреса. За следващ мандат на Михайлов са и всички общински кметове от Благоевградска област, които бяха на срещата.
 
Подкрепа от името на академичната общност в спорта и Югозападен университет даде и проф. Васил Жечев.
Българският Футболен Съюз  връчи специални плакети за принос в развитието на българския футбол на общинските кметове в областта, които не жалят сили и средства за инвестиции в спорта. Борислав Михайлов, от името на БФС имаше специални дарове за един голям поддръжник на футбола - кметът на петричкото село Кърналово Стоян Бойчев по случай 60-годишния му юбилей.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
Шампионът на Симитли на крачка от почетната стълбица в Гърция

Шампионът на Симитли на крачка…

Понеделник, 19 Февруари 2018

Кмет прескочи тъмната стая на конгреса на БФС

Кмет прескочи тъмната стая на…

Петък, 16 Февруари 2018

Търсене

Login or Register