Menu
Tablet menu

(снимки) Хандбалисти подариха на кмета един от сребърните си медали

Децата на възраст 11 години от отбора по хандбал към ХК "Пирин" Гоце Делчев, бяха гости на кмета на общината Владимир Москов. Поводът за тяхното гостуване е спечеленото второ място и сребърни медали в зона "Витоша". Децата от отбора бяха придружени от своя треньор Иван Букурещлиев, както и от президента на ХК "Пирин" Николай Пиргов. В знак на благодарност за подкрепата, която община Гоце Делчев винаги е оказвала на спорта и по-специално на хандбала, Николай Пиргов връчи един от спечелените сребърни медали и на кмета Владимир Москов.

Децата са се представили изключително добре в първенството. От 11 изиграни срещи, те са допуснали само 1 загуба. "Още по-впечатляващото е, че този отбор е сформиран само преди 6 месеца, за разлика от другите отбори, които тренират заедно от много по-дълго време", коментира Николай Пиргов. Освен спечелените сребърни медали, отборът е получил и две индивидуални награди. Техен горд носител е Дейвид Топалов, който е отличен за най-полезен играч и за голмайстор.

Кметът Владимир Москов поздрави децата за големия успех и им пожела тези победи да продължат и занапред, за да прославят нашия град със своите постижения.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register