Menu
Tablet menu

Тенис турнир на детския празник… за пораснали

Гоце Делчев е домакин на тенис турнир. За деня на детето и уикенда след това е организацията. А домакин е спа комплекс Ува нестум. От 1 до 3 юни 2018 г. кортовете на комплекса ще бъдат притегателен център за любителите на тениса.

На 1 юни (петък) е официалната тренировка на състезателите, записали се за участие. На 2 юни (събота) са квалификационните групи за мъже и жени. А на 3 юни (неделя) са финалите при мъжете, жените и смесените двойки. За участие в тенис турнира се заплаща еднократна вноска в размер на 50 лв., а с нея участниците имат право да играят във всички формати (поединично и на смесени двойки).

Турнирът Uva Nestum Open - Wt2018 е идеална възможност за любителите на аристократичната игра да участват в съревнованието, без да липсват на семействата си. домакините предлагат преференциални цени за настаняване на участниците и семействата им. Може да се пробват винени и спа терапии, предлагани в спа центъра на хотела. Или да се отдадат на кулинарни преживявания в ресторанта енотека на комплекса, който предлага богато разнообразие от кулинарни изкушения, приготвени от натурални продукти, отгледани в собственото стопанство или доверени ферми в региона. Могат да се насладят и на първокласните вина на бутиковата изба Uva Nestum, която произвежда вино само от собствени лозови масиви.

Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3
Лебедово езеро…

Лебедово езеро…

Събота, 21 Юли 2018

Искаш ли да видиш това:

Искаш ли да видиш това:

Сряда, 18 Юли 2018

Търсене

Login or Register