Menu
Tablet menu

Променят движението заради музикалните събития в казармата

Въвежда се временна организация на движението в Благоевград, която започва от 16 юни по време на двете музикални събития- Наградите на БГ Радио и „Франкофоли. Благоевград“.  Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт се спира в двете посоки по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с бул. „ Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с ул. „14 полк“ за периода от 09:00 часа на 16 юни / петък/ до 06:00 часа на 18 юни / неделя/.
 
Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“. Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на ул. „14 полк“ в посока кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с ул. „Свобода“. Това ще се случи от 15:00 часа на 16 юни/ петък/ до 06:00 часа на 18 юни/ неделя/. Движението ще се осъществява по обходен маршрут – по улица „Полковник Дрангов“. 
 
Спазването на реда на движение ще бъде контролиран от полицията  и сектор „Обществен ред и сигурност“ в Община Благоевград.   Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя. 
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register