Menu
Tablet menu

Порция смях с Ненчо Балабанов в Благоевград

Популярният актьор Ненчо Балабанов ще зарадва феновете си в Благоевград. Комикът, нашумял и като водещ на "Господари на ефира",  ще си партнира със Соня Ковчезлиева в „Романтична комедия” на 21 юни от 19 ч. в зала „Яворов".
Пъкленият план на  Ненчо  е да ви побърка от смях! Този план е скроен по сценария на Юлия Манукян. Съучастници в него са Плевенска филхармония, Георги Милтиядов и диригентът Левон Манукян.
 
Едно истинско забавление и смях от сърце ще преобърнат представите ви за класическата музика. Господарят на ефира идва в Благоевград  и ще Ви спука от смях.   Двама влюбени търсят любимото си произведение в един компактдиск, превключвайки произволно плеъра. Така попадат на различни класически, етно и диско произведения (изпълнени  разбира се, на живо от Плевенската филхармония), изпадайки в смешни и развлекателни ситуации.  Шегите и смешките  са запазена марка на Ненчо Балабанов . Майсторът на импровизацията  е подготвил неповторимо шоу.  Ще можете да се насладите и да видите шоумена в действие, съвсем близо до Вас.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register