Menu
Tablet menu

(снимки) Оставиха си ръцете при ремонта на моста на пазара

Това ли ще рече ремонт на моста, ами че той в предишния си вид беше по-добре, възмутиха се благоевградчани. Става въпрос за моста над закрития пазар, който беше ремонтиран преди месец. Трябваше да се извърши подмяна на настилката на моста над река Благоевградска Бистрица.
 
Дейностите се наложиха заради износване на плочките, поставени върху съоръжението. Новите материали, които се използват, са съгласно нормативните уредби. Целта е те да имат дълготраен експлоатационен живот. Хората обаче са възмутени от некачественото изпълнение с общински пари. На снимките се виждат разпадащи се неравности и  дупки в края сякаш не е довършен, а от повече от две седмици работата е преустановена.
 
"Да, похвално е, че се направи ремонт,  но трябваше ли да си свършат работата по най-идиотския начин и да си личи от самолет, че са кърпили, дупки отстрани, които вадят очи. Трябва ли и при най-обикновените профилактични ремонти по улиците на града, "майсторите" да си оставят ръцете", гневят се наши читатели.
На пръв поглед се вижда, че и не е почистван от седмици, като са се натрупали освен листа в огромните дупки и купища пясък. Надяваме се, отговорните за това да обърнат внимание и да се завърши започнатото. 
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register