Menu
Tablet menu

Ученици похапнаха в Народното събрание, забавляваха се и в Музейко

Учениците от IIб и IIIа клас от Първо ОУ Гоце Делчев и техните класни ръководители Алтънка Сотирова – Давидова и Катерина Головодова направиха дългоочаквана екскурзия. Времето не беше благосклонно, но това не попречи да изживеят чудесни емоции. Първата спирка беше Народното събрание. Там ги прие народният представител Богдан Боцев. Учениците бяха поканени на балкона, където наблюдаваха заседанието на Народното събрание. Поздравени бяха от председателстващия заседанието Явор Нотев. Много поласкани от вниманието децата помахаха с ръце на депутатите.
 
Менда Стоянова - председател на бюджетната комисия почерпи учениците. С богата почерпка ги изненада и  Богдан Боцев. Учениците се бяха подготвили с много факти за народното събрание, за народните представители от региона и от историята на София.
Посетиха и катедралният храм "Св. Александър Невски".
 
Най-интересното предстоеше - Музейко. Там децата се забавляваха истински. Тази образователна институция от ХХІ век провокира любопитство им и интереса към науките, технологиите, екологията, изкуствата. Тук науката се превръщаше в игра. Експериментираха, скачаха с двата крака в друг свят и се изненадваха от постиженията си.
Така премина екскурзията им с много дъжд и невероятни емоции.
Оценете
(1 глас)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register