Menu
Tablet menu

Рок фестивал в благоевградско село вдигна тройно цените на имотите

Марко Мендоса - легендарният басист на "Уайтснейк" е един от гостите на „The Brava Fest 2018”. Той бе обявен днес, 4 месеца по-рано, тъй като фестивалът ще бъде на 7 и 8 септември. Кметът на Дъбрава Росен Георгиев смята, че по-ранното стартиране на рекламата, ще доведе двойно повече посетители. Миналата година отчитат като грешка, че късно са започнали да го рекламират. През миналата година фестивалът в Дъбрава събра над 1500 почитатели на рока. Оказва се, че дори тройно са поскъпнали цените на имотите там, има огромен интерес от хора, които искат да си купят имоти и фестивалът е една добра реклама за това.

Също така тази година фестивалът ще бъде съпътстван от музикална академия, където преподаватели ще дават уроци, за да запалят децата по рока. Включено е и планинско колоездене, както и първи уроци по планинско колоездене. Зам.-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова смята, че ще се борим за Балкански еврофестивал следващата годна, а фестивалът в Дъбрава затвърждава Благоевград като Балканска столица на културата. Цонко Цонев – Кметъла обяви, че ще има групи от Сърбия, Турция и Македония, както и България. По 3 групи на вечер ще излизат. Смята, че фестивалът с годините става все по-добър и привлича все повече рокаджии и не само. 

Той обяви Дъбрава за прецедент в историята на рок-концертите, защото такъв фестивал в малко населено място не се случва.

Оценете
(2 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре
  • 1
  • 2
  • 3

Търсене

Login or Register