Menu
Tablet menu

Бисери с етно спектакъл

При пълна зала децата от Фолклорна група „Бисери”към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представиха пред родители и гости своя годишен концерт. Тази година той се проведе под мотото „Да посрещнем лятото с песен” . Участие взеха всички деца от школата. Певците, ръководени от Даниела Богданова са на възраст от 4 до 14години. С прекрасните изпълнения на песни от българския фолклор, те показаха завидни певчески умения.
 
В репертоара бяха включени забавни детски песни, както и популярни песни от българската естрада.Пъстротата и богатството на народните носии, с които бяха облечени децата, допринесоха още повече за етноатмосферата. По време на изявата залата на Кукления театър, където се проведе концерта, се огласяше от аплодисменти. Положителни емоции , приятно изживяване и още един допир до необхватния български фолклор – това бяха основните акценти.
 
Постоянството и упоритостта на всички таланти от ФГ „Бисери”през изминалата учебна година бяха оценени положително на конкурсите: „Млади таланти”, „Пиленце пее”, „Орфеева дарба”, „Бъдност за талантите на България” и други.
 
През цялата учебна година ФГ „Бисери” активно участваха в събития с общински и национален характер.
След концерта преподавателката Даниела Богданова пожела на своите ученици цветно и красиво лято, изпълнено с вълнуващи моменти и приятни изживявания.
Оценете
(0 гласа)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

нагоре

Търсене

Login or Register