ЗА АГЕНЦИЯ.БГ

АГЕНЦИЯ.БГ е първият регионален информационен сайт в Благоевград, създаден от екип от местни журналисти през 2008 година. АГЕНЦИЯ.БГ реализира новини, аналитични и коментарни репортажи, документални филми. Авторските материали са продукт на млад, но с опит екип. Защо се появихме???

ü  Защото има много, но са еднакви;

ü  Защото търсехме различен формат на новините и информационния поток в региона – с цветовете в ежедневието;

ü  За да казваме и показваме най-важното в снимки и видео, без да сме черногледи.

С партньорите си, в лицето на частни телевизионни канали (ПРО.БГ, ББТ, ТВ7) с национално покритие, през годините екипът ни изработва новини, аналитични и коментарни репортажи, документални филми.

АГЕНЦИЯ.БГ разполага със собствено професионално оборудване и опитен кадрови ресурс за изработка на телевизионни продукции.

АГЕНЦИЯ.БГ е и консултантска компания, профилирана в предоставянето на медийни и PR-услуги, изработка на рекламни видео- и аудиоклипове, рекламни материали – интегрирани консултантски услуги, които са ориентирани както към частния бизнес, така им към публичната администрация. Фирмата e регистрирана през 2005 година и е една от пазарно най-разпознаваеми в своята сфера компании в Югозападна България.

Основните консултантски дейности, които предоставяме са:

ü  Организиране на рекламни и PR-кампании;

ü  Разработване, реализация и подпомагане изпълнението на дейности по информация, публичност и реклама при управлението на проекти по програми, финансирани от инструменти на Европейския съюз;

ü  Организиране на семинари, конференции и други мероприятия.

При организирането на рекламна кампания сме с предимство, тъй като рекламните позиции (билбордове, светещи рекламни пана и рекламна площ в информационен сайт) клиентите ни получават на себестойностна цена без комисион за преотдаване/ пренаемане.

Нашата основна цел е да предоставяме висококачествени консултантски услуги, с които да допринесем за растежа, бизнес развитието и организационната устойчивост на нашите клиенти.

Основният ни подход при предлагането на проектни консултантски услуги се състои в разработването на уникални и иновативни идеи за изпълнение на дейности по информация и публичност (рекламни продукти и информационни спотове), чрез правилната интерпретацията на програмните изисквания съобразно спецификата в проектите, нуждите и политиката и философия на управление на нашите клиенти.

Проектният опит на АГЕНЦИЯ.БГ е широкоспектърен. През годините сме участвали в разработването, реализацията и управлението на редица проектни инициативи в по-голямата част инструменти на ЕС, приложими за България. Подпомогнали сме успешно редица бенефициенти- администрации, предприятия и сдружения със нестопанска цел в изпълнението на техните консултантски и инвестиционни проекти, в частта на дейности за информация, публичност и реклама. Сред клиентите на АГЕНЦИЯ.БГ до този момент са неправителствени организации, общински администрации, Областна администрация Благоевград, Американски университет в България, Югозападен университет и други.

 

e-mail: info@agencia.bg

         sales@agencia.bg

073/592618

0885/456123Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *