Благотворителност за самотен баща с три деца

Благотворително представление в подкрепа на Йордан Цветанов от Благоевград организира на 7-ми април /понеделник/ от 19 часа ДТ „Н.Вапцаров”, със съдействието на БТВ и предаването „Предай нататък”.

Йордан Цветанов отглежда сам трите си деца Стефани, Добрин и Моника. Той е работлив мъж с изстрадало детство. Опора са му неговите малки деца и неговата майка, която помага с каквото е способна. „В повечето български семейства майките са тези, които се грижат за своите деца, а в случая Йордан трябва сам да се грижи за тях вече една година.” До преди няколко дни бащата нямал работа, но след разгласяването за неговия проблем, редица негови съграждани пожелали да помогнат.  

За благотворителната кауза на Камерна сцена излизат Албена Чобанова, Лъчезар Кацарски и Димитър Захариев, за да представят „Бягство от Москва”.

Пиесата на Уилям Никълсън „Отстъплението от Москва” разказва историята за един разпадащ се брак, в който са вплетени съдбите и интересите на трима души – баща, майка и син. Сюжет, наситен с много неочаквани обрати, поднесени с доста чувство за хумор и изключително добър диалог.    

Поканите са на стойност 10 лева и могат да бъдат закупени от касата на ДТ „Н.Вапцаров” Благоевград.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *