(снимки) Уникално! Бейби таекуон-до в Благоевград!

Благоевградският таекуон-до клуб Фолкън е безспорен Гинес-рекордьор – клуб с отбор – бейби таекуондисти. Шестима са в отбора. Две дами и четирима господа. Адрияна, Георги, Ивайло, Кристиян, Теодор и Христея. Всички тези бебоци са набор 2016. Фолкън-бебетата са общо 7, но седмото проплакало преди по-малко от месец и пропусна първата среща в залата. На всички тях мама или татко, или и двамата, тренират или са професионални състезатели по таекуон-до. И, невероятно но факт, нямало никаква договорка за бейби бум-а тази година.

Фолкън-бебета се събраха на първа тренировка в залата в навечерието на Коледа. По идея на Албена Ситнилска, световна шампионка по таекун-до ITF, най-титолувана българска състезателка. И пак по идея на мама Ситнилска, която тренирала до месец преди да роди и месец след това се върнала в залата за тренировки отново, всички бебоци са пременени в добоци – професионалното облекло за таекуондистите. Добок, с логото на Фолкън, естествено.  До сущ като професионалисти. Поне деца на професионалисти, на този етап. Едно е сигурно –тези деца ще растат в залата и в духа на спорта.

И като за първа тренировка програмата бе свободна: който иска да се прозява, който иска да се търкаля, който може – да седи! Никой не се сетил ни за биберон, ни за залъгалка. Звук не издали. Само гукали, които могат.

А за силата и заряда на първата бейби фолкън среща няма да правим дори опит да кажем каквото и да е. Каквото и да е, няма да е адекватно на силата и мощта, с които снимката разтапя от умиление.

Бъдете здрави, бебета, майки и татковци от „Фолкън“!

Весели празнични дни!

С благодарности за позволението на родителите на фолкън-бебетата – уникалните фотоси да докоснат с нежност и умиление сърцата на повече, чрез Агенция.БГ.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *