снимка: Facebook

Победители от „Х Фактор“ Албания на благоевградска сцена

За първи път пред българска публика ще бъде представен рок мюзикълът от Бродуей с музика на Дънкан Шейк “Пробуждане на пролетта“ (Spring Awakenin“), награден с 8 награди „Тони“ и награда „Грами“. Общо пет постановки през март и април в София и Благоевград са подготвили студентите от The Broadway Performance Club към Американския университет в България.

Тазгодишното представлението събира 30 таланти от АУБ, сред които в главната роля е Едеа Демалияй, победител във „Х Фактор“ Албания за 2016 г., финалистът на „X Фактор“ Албания – Амадео Гюрра и шесткратния републикански шампион по бални танци Венцислава Бормалийска. Студентите от клуба към Американския университет в България ще радват зрители и фенове в страната за 11-та поредна година.

Мюзикълът „Пробуждане на пролетта“ е по книгата на Стивън Сет и съживява 90тарския рок, като изследва със страст пътуването от юношеството до зряла възраст. С „Пробуждане на пролетта“ тази година студентите предлагат емоционално и наелектризиращо шоу, което ще завладее публиката.

Представленията ще бъдат:

в Благоевград на 27, 28 и 29 март от 19:30 часа и 30 март от 20:00 часа в зала „Д-р Карл Джераси“ и

в София на 1 април от 16:00 часа и 20:00 часа в театър „Българската армия“.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *