Гимназистка от Строителната засрами мъжете, най –добра в мазилки и шпакловки

Призови места  зае  отборът на Професионалната гимназия по архитектура и строителство „Васил Левски“-Благоевград в състезанието „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ“
То е организирано от МОН в  Пловдив. Бояна Арнаудова от 11.Б клас в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“ и Красимир Въгленов от 11.В клас в дисциплината „Облицовки и настилки“ представиха гимназията достойно в надпреварата между най-добрите представители на строителните гимназии в страната.
 
Участието си в Националното състезание учениците извоюваха след отличното си представяне на регионалното състезание в гр. Пазарджик , където ПГСАГ „Васил Левски“-Благоевград, се класира отборно на II място.
 
За достигане до регионалния кръг 32-ма  гимназисти от 10. и 11. клас демонстрираха своята теоретична подготовка, практически умения и компетентности за изпълнение на строителни дейности в учебната работилница в четири дисциплини: „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, „Облицовки и настилки“, „Зидария“ и „Сухо строителство“. Възпитаниците на гимназията показаха освен професионалните си умения и добра трудова дисциплина и умение за работа в екип. 
 
В състезанието учениците от 11. клас участваха отборно, като бяха сформирани 4 отбора по всички дисциплини. Учениците от 10. клас взеха участие в дисциплините „Зидария“ и „Сухо строителство“.
Призовите места заеха: Бояна Арнаудова от 11.Бклас в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“; Красимир Въгленов от 11.Вклас в дисциплината „Облицовки и настилки“; Виктор Шопов и Христо Билярски от 10.А клас в дисциплината „Зидария“; Радослав Танчев и Цветелин Георгиев от 11.А клас в дисциплината „Сухо строителство“.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *