(снимки) Ветерани вкараха дъжд от голове, кмет откри резултата

Първи майски футболен турнир за ветерани започна в село Крупник. Турнирът се провежда по регламента „Всеки срещу всеки“ с главен съдия Георги Димитров. Първата среща тази вечер беше между Брежани и Симитли, а втората среща е между Крупник и Сборен.

Първа се проведе срещата между отборите на Брежани и Симитли, като отборът на Симитли разгроми Брежани с 6:0. Ветераните участници в двата отбора бяха на възраст от около 40 до 80 -годишни, като на терена имаше дъжд от голове. В отбора на Симитли имаше кмет, футболни треньори, бивши футболисти. Капитан на отбора на Симитли беше кметът на общината Апостол Апостолов, който откри резултата още в първите минути за 1:0, но малко след това се оттегли поради лека контузия.

С по два гола за отбора на Симитли се отличиха Петър Бандев, който беше точен аз 2:0, а малко след това вкара а класическото 3:0. Четвъртият и петият гол бяха дело на Антон Бачев. Победното 6-то попадение и оформянето за крайното 6:0 за Симитли беше дело на Васил Маламов, който бе един от най-добре подготвените на терена. Отборът на Брежани имаше няколко пробива и 2,3 чисти положения, но за съжаление не успя да реализира нито едно. Емоционален и много зрелищен мач предложиха двата отбора на публиката в първата среща в майския турнир.

Втората среща, която турнира предложи, беше между отборите на Крупник и Сборен 9Полена, Полето, Черниче. Уникален гол още в първата минута отбеляза за сборния отбор техническият директор на Септевмри (Симитли) Методи Стойнев, като откри резултата за 1:0. Йордан Кьосев обаче от отбора на Крупник, много бързо успя да изравни за 1:1.

Само 10 минути след изравнителния гол Крупник поведоха в резултата чрез Илиян Шейнов за 2:1, а бързо след това Сборният отбор направи 2:2. Много атаки последваха от отбора на Крупник, като за 3:2 отбеляза Йордан Кьосев, а последните победни попадения бяха дело на Пламен Равначки, който бе точен за 4:2 и финалното 5:2.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *