Учители и ученици заедно на сцената за Годишен концерт

Ученици и учители застават редом един до друг на сцената за Годишен концерт на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Той  ще се проведе на 12 юни от 18:30 часа в зала „Пейо Яворов“. За първи път жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да видят на сцената, както децата така и  самите преподаватели и ръководители. В момента тече усилена подготовка, провеждат се репетиции, като идеята е всеки участник в рамките на   няколко минути да покажат най-добрите си заложби.
 
Проявата е под надслов „Заедно в изкуството“. Концертът се организира в края на всяка учебна година и в него взимат участие  всички школи и състави от Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Тази година организаторите  са подготвили много изненади за публиката.  В последната година ЦЛТРДБ разкри нови школи.
 
За кратко време от своето създаване те се подготвиха за своето представяне в ”Заедно в изкуството”. На сцената ще се редуват изпълнения на пиано, цигулка, тамбури. Изкуството на учениците от школата по стъклопис, батик, керамика и приложно изкуство ще допълнят цялостната атмосфера.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *