Мотористи окупират Предела навръх Илинден

Мотористи щурмуват Предела през уикенда. Мото рок фест „Предел 2018″ ще се проведе за 12-та поредна година, между Рила и Пирин планина.

Официалното откриване на събитието ще бъде дадено на 20-ти юли,Илинден, като се очаква да се съберат рокери не само от цялата страна, но и от чужбина.

По традиция МК Пирински Вълци в съботния ден преди почетната обиколка на Разлог ще раздадат на гостите и курбан, който ще бъде приготвен и осветен на място. И двата дни ще бъдат изпълнени с много игри и изненади.

Освен Black Rose   и Blues Traffic за купона ще се включи и още една изненада за 21 юли, съботната вечер на събора. Ще се включат JENNY JO от Гласът на България и MOTORACE, MOTORHEAD BG tribute band с много много музикални изненади.

Първият фестивал „Рок Предел“ се провежда през 1994г. в духа на легендарния „Уудсток“. За повече от десетилетие в него участват над 90 групи от цяла Европа. Идеята е събитието да бъде израз на непреходните ценности на рока, както и на свободата на личността. На този фестивал много млади групи и изпълнители получават възможност за изява и утвърждаване.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *