(видео/снимки) Пяха Happy Birthday на Графа в Банско

Аристократът на българската музикална сцена – Графа,  духна свещичките на тортата от сцената в Банско по случай рождения си ден, а почитателите му го поздравиха с Happy Birthday и много шум.
Най-популярните български изпълнители на съвременна музика, рамо до рамо със своите македонски колеги, изпълниха площадното пространство в съботната вечер в Банско по време на второто издание на фестивала One Love Tour. Криско, Графа, Слаткаристика и Next се раздадоха за вярната си публика в планинския курорт и сътвориха тричасов музикален празник.
Изненадата на вечерта беше музикалната изява на организатора и телевизионен продуцент Иван Христов. С чувство за хумор и с любов към нейно величество музиката, той заби три парчета и обра овациите на аудиторията.
Форматът One Love Tour се провежда за втора година, като концепцията на фестивала е прекрачването на предразсъдъци, на видимите и невидими граници на Балканите с помощта на универсалния език на любовта и разбирателството – музиката. Тази година в рамките на турнето, феновете на тв формата “Фермата” имат възможността да се срещнат с популярни лица от играта и да премерят своите сили в директен двубой.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *