Фестивал показва таланта на децата

Малки таланти ще покажат своите умения. Възпитаници на всички детски градини в Благоевград ще вземат участие в традиционния фестивал „Дни на детското творчество”. В рамките на два дни – 5 и 6 юни, деца от детските заведения ще покажат своите умения и наученото в детската градина пред родители, учители и граждани. 
Началото на фестивала ще бъде дадено в 16: 30 часа във вторник в зала „ Яворов“. 
В първи ден от фестивала на сцената ще излязат децата от ДГ „Първи юни“, ДГ №6 „Щастливо детство“, ДГ „Синчец“, ДГ №1 „Ведрица“, ДГ №2 „Света Богородица“, ДГ „Детски свят“ и ДГ №11 „Здравец“.  Малчугани ще покажат талант и умения чрез специално подготвена музикално-танцова програма. 
 
Във втория ден от „Дни на детското творчество“ свои спектакли ще покажат и децата от ДГ №4 „Роса“, ДГ №3 „Детелини“, ДГ №10 „Мак“, ДГ „Усмивка“. В програмата ще се включат още и малките възпитаници на ДГ №8 „Вечерница“ и ДГ № 12 „Алени макове“. 
С фестивала „Дни на детското творчество“ Община Благоевград има за цел да даде сцена за изява на младите таланти и да насърчи тяхното развитие в различни аспекти и да покаже отличната работа на преподавателите с децата на Благоевград.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *