ДА ИЗБЕРЕМ ДЕТСКО ГЪРНЕ ВСЪЩНОСТ Е СЕРИОЗНА РАБОТА И ВАЖЕН ЕТАП ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО

Много родители неглижират избора на детско гърне или подхождат към него съвсем по детски. В същото време приучаването на малкото детенце, още дори бебенце, да седи на гърнето и да научи какво е неговото предназначение, е важен етап от възпитанието на всяко отроче. Защото закъсняването с приучаването на детско гърне може да изиграе лоша шега с прекалено дълго продължаващо ползване на еднократни пелени, които колкото и да са добри и абсорбиращи – могат да причинят възпаления, особено при момиченцата.

Още от първите дни, в които малкото прекрасно съкровище седи стабилно само,
то е готово и да седи на детско гърне. Най-добрият момент е веднага след събуждане.
Тогава малките деца изпускат съдържанието на пикочния мехур. Затова времето преди първото хранене се ползва за поставяне на гърне. Разбира се, спрямо индивидуалния режим на всяко дете, то може да бъде поставяно и след първото хранене, както и въобще след хранене.

Когато избираме детско гърне, трябва да сме наясно къде ще ни е най-удобно да го поставим у дома. Къде ще е най-удобно да седи детенцето дълго време. Помислете дали ще може да се забавлява там или ще трябва да го забавлявате вие. В такъв случай помислете достатъчно широка ли е банята, за можете комфортно вие да забавлявате малкото детенце. В detence.bg изборът е огромен. Можете да избирате от различни марки, цветове и разновидности.

Възможен вариант, който оптимизира място и ви спестява цялата главоблъсканица къде да сложите едно детско гърне, е седалката за тоалетна. Тя се адаптира към тоалетната чиния за възрастни и така детето от малко се учи къде е мястото за подобен род дейности. В най-добрия случай едно семейство разполага и с двете. С гърнето пътувате или пък ходите на гости на баба и дядо. Приставка държите вкъщи и на вилата и така винаги сте готови за нуждите на малчугана. Именно защото си има подходящо място за детско гърне и подходящи ситуации за адаптор, в detence.bg цените на продуктите за деца са толкова достъпни. Това ви позволява да си вземете от различните видове, че даже и различни цветове и  в същото време да не притесните ни най-малко семейния бюджет.

И тъй като вече минахме през сериозната и практичната част в приказката Имало едно време едно детско гърне, е време да завършим със забавната част. В портфолиото на detence.bg ще откриете всякакви модели в най-различни форми, които да забавляват детето по време на сериозното му занимание.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *