ИМА ДАМСКИ ПОРТМОНЕТА, КОИТО НОСЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИ

Стилните дамски портмонета могат не просто да поберат вашите финанси под формата на банкноти и карти. Те могат да носят акцента на целия ви аутфит. За целта трябва да си подберете качествен екземпляр, който хем да е функционален, хем да хваща око.
Качеството на изработката няма и да коментираме. При нея компромиси не трябва да се правят. Скъсаното портмоне носи безпаричие. Буквално. Има и още няколко неща, които трябва да търсим в достойните за нашия стайлинг дамски портмонета. За тях – след малко.

Първо да изберем мястото, в което можем да си изберем качествени дамски портмонета, които са направени безупречно. За щастие една верига магазини за кожени аксесоари и куфари – Paula Venti, разполага с функционален online shop. В него можем да се възползваме и от безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка над 50 лв. Което е още едно удобство, което ще си го добавим в списъка с изисквания. От над 10 години Paula Venti произвеждат куфари, дамски портмонета, колани, ръкавици и други стилни продукти. С натрупания опит те могат да предложат изключително добре изработени аксесоари, на чието качество можете да разчитате.

Друго нещо, на което можете да разчитате, е оптималната цена, на всички дамски портмонета от този бранд. Независимо че всички те са произведени от естествена кожа, а повечето модели дори са с лазерна обработка, вие можете да се снабдите с модел за под 50 лв. В същото време стиловото разнообразие е огромно. Paula Venti владеят целия спектър на стила.

В тяхното портфолио ще откриете както класически, стегнат и сериозен корпоративен стайлинг, така и експлозия от цветове и емоция. В крайна сметка всяка жена, която полага грижи за външния си вид и не пропуска повод да впечатли колеги и приятели, трябва да разполага с минимум две дамски портмонета в гардероба си. С богатото разнообразие в Paula Venti можете да си подготвите различни стайлинги и за всеки един от тях да имате по портмоне. Толкова е широка гамата.

Споменахме лазерната обработка на тези дамски портмонета. Тя позволява изключително реалистичен ефект на крокодилска кожа, както и неочаквана палитра от цветове. Наистина си заслужава да инвестирате повече време и да разгледате цялата гама от дамски портмонета.
За всяко едно от тях вие имате перфектната ситуация, с която да блеснете.

След като си изберете новите любими дамски портмонета, можете да си изберете и чанта,
с която да засилите ефекта уау на аксесоарите на Paula Venti.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *