ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ ПРИ ФИРМИТЕ, ПРЕДЛАГАЩИ ИЗКУПУВАНЕ НА СТАРИ АВТОМОБИЛИ

Преди да се доверите на фирма за изкупуване на стари автомобили, трябва първо добре да проучите пазара. Наглед има много оферти и всичките са много изгодни, но за да бъде едно предложение наистина добро, са нужни много години опит, много опитни служители и най-вече сериозна технология, която да извлече всичко възможно от вашата кола. Защото освен природосъобразно това е и доста ефективно и така вие получавате средства за всичко, което може да бъде рециклирано във вашия автомобил. А в най-честия случай става въпрос за 90% от него.

Звучи на ръба на научната фантастика, но фирма Ровотел Стийл има над 20 години опит в изкупуване на стари автомобили, над 350 работници, като 100 от тях са специализирани само в рециклиране на коли. А това значи много. Това значи, че фирмата е преборила най-различни икономически ситуации, доказала се е като стабилен бизнес партньор и на нея може да се разчита. Като се комбинират всички тези впечатляващи цифри с 20 площадки за изкупуване на стари автомобили в цялата страна, картинката се оформя напълно. Очевидно е, че става въпрос за организация, която е коректна и която ще ви предложи оптималната цена за вашата кола.

Ровотел Стийл предлага толкова изгодно изкупуване на стари автомобили, защото може да извлече максимума от тях. Това носи приход на вас и спестява много на околната среда. Все пак тази фирма е предоставила на България, че и на целия Европейски съюз, над 50 000 тона природосъобразно добит метален скрап. Тя разполага и с впечатляваща инсталация за шредиране с капацитет от 5 000 мт на месец.

Освен с изкупуване на стари автомобили Ровотел Стийл се занимава и с други дейности,
които спестяват на околната среда много вреда. Става въпрос за рециклиране на кабели, батерии и акумулатори, електронно оборудване, пластмаса и отпадъчна хартия. Фирмата е в дългогодишни партньорски взаимоотношения с организациите, които са отговорни за оползотворяването на отпадъци. Сред тях се нареждат НУБА рециклиране, Грийнтех и БРК.

Следващия път когато търсите фирми, предлагащи изкупуване на стари автомобили, направете проверка какво стои зад всяка една от тях и къде ще получите най-добрата оферта. Ровотел Стийл предлага безплатен транспорт на вашия автомобил към площадката за рециклиране. Това е още един силен аргумент за това да изберете нея пред другите оферти на пазара.

Направете добро за себе си и природата. Благодарение на високата технология за рециклиране вече е възможно, удобно и изгодно.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *